Vores løsning Visuel Data: Din BI-partner

Drop din stress med data, og fokusér på de aktiviteter, der virkelig tæller. Vi sørger for, at din virksomheds rapportering spiller optimalt hver dag. Konkret betyder det, at vi implementerer vores Power BI-model i din virksomheds IT og processer. Det betyder dog også, at I får leveret skræddersyede indsigter, ugentlig sparring og BI-problemløsning on-demand.

Dialog 4 i hovedhus

Hvorfor vælge visuel Data?

Tre grunde til at vælge os som din BI-partner

Vi er et lille team af BI-konsulenter og BI-udviklere, og det ser vi som vores styrke. Derfor kan vi som nogen af de eneste i branchen tilbyde tre fordele for dig som vores kunde:

1

Business intelligence på abonnement

Hos os er der ingen uforudsete udgifter, da vi kører på abonnement-basis. Til en fast månedlig pris får din virksomhed adgang til vores datamodel og til ubegrænsede konsulentydelser.

2

BI-konsulent, som altid er tilgængelig

En af vores konsulenter tager hånd om jeres rapportering, besøger jer jævnligt, laver ugentlige opfølgninger, m.m. Du kan altid give konsulenten et kald, når du har brug for det.

3

En datamodel i konstant udvikling

Vi udvikler konstant på vores Power BI-model, og når vi skaber en ny feature, er det ikke noget vi gemmer bag en betalingsmur. Din virksomhed får adgang til det uden at skulle betale en krone ekstra.

visuel data-tilgangen

Sådan hjælper vi din virksomhed

Vores egen datamodel som motor

Med vores Power BI-model kan vi hurtigt levere den indsigt i data, din virksomhed skal bruge, uden at I skal rode med teknikken. Resultatet? Din virksomhed sparer tid og ressourcer på nørkleri med data, imens vi gør det, vi er bedst til – at frigive datas potentiale.

Proaktiv business intelligence

Vi sikrer fremdrift og prioritering af opgaver, så både teknik, forretning og medarbejdere flugter med virksomhedens strategiske mål. Dette sikrer vi via løbende tæt dialog med jer, så vi altid kan imødekomme din virksomheds behov.

Kundepleje i øjenhøjde

Når vi er din BI-partner, skal du ikke tøve med at bede om hjælp. Den rette indsigt i din virksomhed er aldrig længere end et telefonopkald og et par museklik væk. Med os er din virksomhed altid omstillingsparat, når nye muligheder og udfordringer viser sig.

Visuel Datas løsning har hjulpet os med at få styr på vores data og træffe bedre beslutninger hurtigere. Data er blevet en stor del af vores daglige drift

Cases

Læs om, hvordan vi har hjulpet – og stadig hjælper – en håndfuld vidt forskellige virksomheder

Skærmbillede 2023-10-23 kl. 20.21.17

Lad os tage første møde ud af mange fremtidige

Kontakt os

Vores CEO, Frederik Weeth, har mere end 20 års erfaring med business intelligence, forretningsdrift og IT-systemer. Han sidder klar til at høre mere om din virksomhed og jeres rapportering