Power BI Et kraftfuldt værktøj til dataanalyse

Microsoft Power BI hjælper virksomheder med at visualisere og analysere deres ERP-data. Disse visualiseringer og analyser udformer sig som interaktive dashboards og apps. Med de rette dashboards og apps kan man som virksomhed få simpel indsigt i komplekse data – og den slags indsigter brænder vi for at give dig og din virksomhed.

Feature-Image-1

Power BI

Læs mere om programmet

og hvorfor du bør behandle dine ERP-data i programmet

Stærk indsigt gennem brugervenlighed

Kender du blot en smule til Excel? Så besidder du allerede solide forudsætninger til at udnytte din virksomheds datapotentiale i Power BI. Vi hjælper dig godt i gang med introduktion og rådgivning.

Tilgængelige data – for alle

I Power BI deler du nemt data med de relevante personer i virksomheden. Din virksomhed får en datadrevet kultur, hvor alle kan følge virksomhedens strategiske mål.

Fra komplekse data til visuel forståelse

Power BI's visualiseringsværktøjer giver din virksomhed mulighed for at rapportere komplekse nøgletal og indsigter på en fængende og forståelig måde, hvor alle kan være med.

Altid up to date

I Power BI får du live-opdateringer af virksomhedens nøgletal og værdiskabende aktiviteter. Microsoft opdaterer desuden Power BI månedligt – og nogle gange også ugentligt.

Skalerbarhed

Din virksomhed kan nemt vækste med Power BI, som elegant følger med din virksomheds vækst og større databehov. Power BI er med på rejsen mod vækst, ligesom vi er.

Du kan stole på Microsoft

Power BI er førende inden for Business Intelligence-industrien takket være Microsofts fokuserede strategi på produktet. Sikkerheden af dine data er også i top med Power BI.

_DSC0623 (3)

Kender du til Power BI's skjulte tricks?

Styrk din rapportering i Power BI

Vores Power BI-model baner vejen for værdifuld indsigt i din virksomhed