Månedlig pris, optimale betingelser

10.000,-

Med et fast abonnement er det i vores interesse, at din datarejse bliver en succes. Ikke bare i dag, men på hele rejsen. Vi bliver en del af virksomheden, og abonnementet inkluderer alle services til en fast, månedlig pris.

_DSF0653.png

I kommer i gang med det samme

Der er ingen opstartsgebyr, og med udgangspunkt i den uforpligtende demo, er en del af jeres data allerede valideret i vores datamodel.

Der er ingen ekstra udgifter

Alt fra nødvendige workshops, daglig konsultation og samtlige udviklingstimer er en del af vores faste, månedlige pris. Den forbliver det samme uanset hvad.

I ejer platformen

Vi opkvalificerer dig og dine medarbejdere, og i tilfælde af at I ophører samarbejdet, vil I stadig kunne tilgå Microsoft PowerBI-platformen.

Hvorfor er Visuel Data på abonnement?

Alle medarbejdere kan ringe

Uden yderligere omkostninger skal dine medarbejdere aldrig overveje om prisen stiger, når de ringer og spørger os til råds. Support er en del af prisen, og fordi vi altid skaber personlige relationer til medarbejderne, bliver rådgivningen bedre og mere præcis.

Vi bliver et naturligt led i organisationen

Med en abonnementsordning har vi mulighed for at blive en naturlig del af virksomheden, hvor vi bedst kan give den rette rådgivning og rapportering. Vi bliver en kollega, der skaber relationer til medarbejderne, og dit firmas succes er også vores. Du kan være sikker på at få en samarbejdspartner, der altid yder sit bedste.

Fokus det rigtige sted

Vi skal ikke spilde tid på ting, der ikke giver mening og værdi. Vi fokuserer al vores tid på, at skabe værdi i din foretning. Vores model hænger kun sammen hvis vi kan bidrage med værdi i jeres organisation måned efter måned.

Incitament til den bedste løsning

Vi er interesseret i at lave den bedste løsning første gang. Vores model hænger kun sammen, hvis vi kan genbruge løsningerne hos vores andre kunder. Derfor er kvaliteten en hjørnesten i vores forretning.

Hvordan fungerer vores abonnement?

Opstartsfasen

Fra begyndelsen forsøger vi at skabe hurtig værdi for din virksomhed. Vi investerer derfor ekstra tid i jer, så vi er sikre på, at vi kommer godt fra start. Vi begynder med alle lavthængende frugter og får automatiseret de mest tidskrævende, omstændige og nødvendige rapporter i din organisation – allerede fra start er I godt på vej til at blive mere datadrevet.

Abonnementet er uden binding og opstartsgebyr!

Det er en uforpligtende opstartsfase, der giver jer det bedste udgangspunkt for evaluere om virksomheden skal fortsætte samarbejdet med Visuel Data.

På den lange bane

Med et abonnement bliver vi let en integreret del af din organisation og opnår en dyb forståelse for jeres forretningsprocesser og teknologier. Vi fokuserer altid på at få alle i din organisation med på datarejsen, så vi med best practice og løbende forbedringer kan skabe langvarig værdi i hele virksomheden.

Sagt med andre ord: Ved at outsource din rapportering til os, kan vi sikre høj kvalitet af BI-projektet med målbare resultater, samtidig med at der kontinuerligt bliver opnået nye potentialer.
Untitled-1_crop.png

Mød Frederik

Frederik Weeth, Business Intelligence Consultant hos Visuel data har arbejdet med Navision i over 15 år. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.

fw@visueldata.dk
E-mail
+45 51 55 20 88
Telefon