Om os

Hvem er Visuel Data?

Vi er grundige, nørdede og (k)ærlige business intelligence-entusiaster

vores grundlæggelse

Det hele startede i 2017...

Dialog 4 i hovedhus

Anledningen til vores grundlæggelse i 2017 var simpel. Vores CEO, Frederik Weeth, ærgrede sig over, at virksomheder ikke udnyttede deres ERP-data optimalt. Med sine 20 års erfaring i branchen – samt sin ekspertise i Navision og Business Central – stod Frederik klar til at hjælpe.

Frederik startede Visuel Data op alene, men han fik hurtigt sin første ansatte med ombord i januar 2018. Her vandt BI-konsulent, Alexander Borgtoft, nemlig et væddemål imod Frederik i form af en badmintonkamp. Hvorvidt Alexander rent faktisk er vild med business intelligence eller hans ansættelse blot var en indløsning af det vundne væddemål, må stå hen i det uvisse.

En ting er dog sikkert: Siden da har vi hjulpet en lang række virksomheder med at frigive værdien af deres data, og i dag tæller vi tre ansatte udover Frederik.

Vi er business intelligence-partner for

Tuple
Tuple
Tuple

Personale

5x datanørder = Visuel Data

 • Frederik Portræt

  Frederik Weeth, cand.it. med speciale indenfor matematik og forretning

  CEO og business intelligence-konsulent

  Frederiks 20 år i branchen har både budt på samarbejder med mindre virksomheder samt store navne som TV2, København Zoo og Tiger-butikskæden. Den alsidige erfaring giver Frederik en bred palet af værktøjer og tilgange til løsning af komplekse udfordringer, hvad enten det drejer sig om Power BI og Microsoft Business Central eller implementering af vores løsninger hos kunden. Hvis Frederik ikke nørder ERP-data, står han i køkkenet og nørder med kaffe, pizza og is.

 • Alexander portræt

  Alexander Borgtoft, civilingeniør med speciale indenfor produktion og forretningsudvikling

  Business intelligence-konsulent og partner

  Alexanders forretningsforståelse kombineret med hans stærke viden indenfor BI udstråler i hans kontakt med kunden, hvor han møder kunden i øjenhøjde og aldrig lader et problem stå uløst hen. Når kunden er sørget for og arbejdsdagen er ovre, fanger du nok Alexander på landets farligste mountainbikespor.

 • Oliver portræt

  Oliver Glue, kemiker med speciale indenfor computerkemi

  Programmør og systemudvikler

  Olivers programmeringsfærdigheder sikrer vores kunder vedvarende dataløsninger, som altid er brugbare, uanset hvordan kundens behov og udfordringer ændrer sig. Udover computernørderi gør Oliver sig også som kyndig discgolfer og connaisseur af græssorter.

 • _DSC1599 (1)

  Dino Arnautovic, stud.cand.negot.

  Junior marketingkonsulent

  Dino sørger for, at vi altid udstråler vores nørdede personlighed, så nuværende og potentielle kunder ikke kan tage fejl af, hvem vi er. Udover at være vores marketingmand har Dino travlt med studie, træning og det løse, når der er tid til det.

 • Amir

  Amir Arnautovic, stud.HA

  Studentermedhjælper

  Amir hjælper til med konsulentarbejdet såvel som kodningen. Med et skarpt øje for økonomiske detaljer påtager han sig en stigende mængde opgaver hos os. I fritiden finder du Amir på padelbanen, hvor han slår smash efter smash.