Om os

Hvem er Visuel Data?

Historie og personale

Historien om vores grundlæggelse

Det hele startede i 2017...

teamet

Anledningen til Visuel Datas grundlæggelse i 2017 var simpel: Virksomheder udnyttede ikke al den data, de opsamler i Microsoft Business Central og Navision, og med sine 20 års erfaring i branchen stod CEO Frederik Weeth klar til at hjælpe.

Frederik startede Visuel Data op alene, men han fik hurtigt sin første ansatte med ombord i januar 2018, da business intelligence-konsulent Alexander Borgtoft vandt et væddemål imod Frederik i form af en badmintonkamp. Hvorvidt Alexander rent faktisk er vild med business intelligence eller hans ansættelse blot var en indløsning af det vundne væddemål, må stå hen i det uvisse.

En ting er dog sikkert: Siden da har Visuel Data hjulpet en lang række virksomheder med at frigive værdien af deres data, og i dag tæller virksomheden tre ansatte udover Frederik.

Vi er business intelligence-partner for

Tuple
Tuple
Tuple

Personale

4x datanørder = Visuel Data

 • frederik.jpg

  Frederik Weeth, cand.it. med speciale indenfor matematik og forretning

  CEO og business intelligence konsulent

  Frederiks 20 år i branchen har både budt på samarbejder med mindre virksomheder samt store navne som TV2, København Zoo og Tiger-butikskæden. Den alsidige erfaring giver Frederik en bred palet af værktøjer og tilgange til løsning af komplekse udfordringer, hvad enten det drejer sig om Power BI og Microsoft Business Central eller implementering af vores løsninger hos kunden. Hvis Frederik ikke nørder ERP-data, står han i køkkenet og nørder med kaffe, pizza og is.

 • alexander.jpg

  Alexander Borgtoft, civilingeniør med speciale indenfor produktion og forretningsudvikling

  Business intelligence konsulent

  Alexanders forretningsforståelse kombineret med hans stærke viden indenfor BI udstråler i hans kontakt med kunden, hvor han møder kunden i øjenhøjde og aldrig lader et problem stå uløst hen. Når kunden er sørget for og arbejdsdagen er ovre, fanger du nok Alexander på landets farligste mountainbikespor.

 • oliver.jpg

  Oliver Glue, kemiker med speciale indenfor computerkemi

  Programmør og systemudvikler

  Olivers programmeringsfærdigheder sikrer vores kunder vedvarende dataløsninger, som altid er brugbare, uanset hvordan kundens behov og udfordringer ændrer sig. Udover computernørderi gør Oliver sig også som kyndig discgolfer og connaisseur af græssorter.

 • _DSC1599 (1)

  Dino Arnautovic, stud.cand.negot.

  Junior marketingkonsulent

  Dino sørger for, at vi altid udstråler vores nørdede personlighed, så nuværende og potentielle kunder ikke kan tage fejl af, hvem vi er. Nørkleri med kommunikation og marketing er Dinos professionelle kop te, imens fritiden går på at studere og træne (plus det løse, når der er tid til det).