Kundepleje Altid tilgængelige. Uanset dine behov.

Vi gør data tilgængelige for flere ved selv at være tilgængelige for vores kunder. Når vi er din business intelligence-partner, skal du ikke tøve med at bede om hjælp. Den rette indsigt i din virksomhed er aldrig mere end et telefonopkald og et par museklik væk.

_DSF0804.width-600.format-jpeg.jpegquality-70

Unikke premium-fordele

Kunden er det vigtigste

og det vigtigste har førsteprioritet

Styr på kundens business intelligence

Vi har overblik og styr på alle aspekter af business intelligence-processen. Vi sikrer fremdrift og prioritering af opgaver. Både teknik, forretning og medarbejdere flugter med det strategiske mål.

Dataløsninger on demand

Når du står og mangler en specifik business intelligence-indsigt, kan vi højest sandsynligt levere den inden for kort tid. Oftest er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Tilknyttet konsulent

Premium-kunder får en business intelligence-konsulent fra Visuel Data, som besøger virksomheden jævnligt, laver ugentlige opfølgninger og altid kan træffes. Det tætte forhold styrker kommunikationen.

Vores ugentlige opfølgningsmøde med Visuel Data er struktureret og fokuseret (uden at være kedeligt)

Kundepleje i øjenhøjde

Vi er altid med på rejsen – selv på ujævne strækninger

Lad os være din business intelligence-partner på din virksomheds rejse.

Med os som rejsepartner er du altid omstillingsparat, når det kommer til dine ERP-data og din business intelligence.

Vi står klar til at rådgive din virksomhed og implementere nye løsninger i form af apps, dashboards og processer, i takt med at nye udfordringer opstår, nye mulighed viser sig og nye ideer udtænkes.

Mød Alexander Borgtoft

Alexander Borgtoft, Business Intelligence Consultant hos Visuel Data har specialiseret sig i Business Intelligence. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.