Din eksterne business intelligence-afdeling Slip for ERP-stress. Vi tager os af det

Som din eksterne business intelligence-afdeling leverer vi altid den indsigt i data, du lige står og mangler, uden at du behøver at rode med teknikken. Resultatet? Din virksomhed sparer tid og penge på datanørkleri, og vi gør det, vi er allerbedst til – at frigive værdien af data.

_DSF0646.width-600.format-jpeg.jpegquality-70

Unikke premium-fordele

En ekstern business intelligence-afdeling

som forstår sig på både IT og virksomhedsdrift

Vi supporterer dig

Præcis som du kan ringe til en intern support-afdeling i din virksomhed, så kan du som premium-kunde altid få løst kritiske problemer.

Vi er proaktive

Vi er ikke bare en passiv business intelligence-afdeling, som ligger i dvale. Vi søger konstant og proaktivt efter optimale dataløsninger til din virksomhed.

Spar penge

Hos os er omkostningerne altid kendte. Der er ingen uforudsete udgifter, da vi kører på abonnement-basis. Vi bærer risikoen for overarbejde.

Hvorfor en ekstern BI-afdeling?

Dine ERP-data, vores ansvar

Vi overskueliggør dine ERP-data på tværs af virksomheden og udleder dataindsigt efter dine ønsker. Udfordringens størrelse eller type er ligegyldig for os.

Vi elsker at være kreative i Business Central og Power BI, og vi kan ikke få nok af at nørde med data for at finde den rigtige løsning.

Det, vi prøver at sige, er: Overlad dine databekymringer til os. Vi er de grundige og (k)ærlige datanørder, som du kan stole på.

Vi kan godt lide Visuel Datas pragmatiske tilgang til problemløsning. De er specialister, der formår at få opgaven i mål