Vi tilbyder to løsninger

som passer til dit behov

Basis

Et rapporteringsmodul

Med ét rapporteringsmodul kan I få automatiseret rapportering indenfor et specifik område, f.eks. Salg, Lager eller Økonomi. Vi samler og strukturerer dine datakilder, og laver en færdig rapport som opdateres dagligt.

Premium

Ubegrænset rapporteringsmoduler

Vi bliver en del af din virksomhed. Vi faciliterer hele processen til vejen mod at blive mere datadreven. I fællesskab definerer vi KPI'er og vi udvikler løbende ubegrænset antal automatiserede rapporteringsmoduler.

Baseret på PowerBI

Fælles for vores løsninger er at vi anvender Microsoft Power BI for at sikre kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Microsoft Power BI har beriget med utallige features der giver mulighed for datadrevet beslutninger. Men lad dig ikke skræmme det hele er holdt simpelt så alle i din organisation kan analysere og anvende jeres data til at få mere indsigt. Læs videre for at høre om nogle af de features i Microsoft Power BI som vi godt kan lide!


Detailudledning (Drill down)

Med Detailudledninger har du mulighed for at dykke helt ned i din data, og finde de specifikke varer, kunder eller leverandører som skiller sige ud.


Detaljeadgang (Drill through)

Med Detaljeadgang kan du hurtigt og let få uddybet information om dine kunder, sælger, leverandører og etc. Ved at åbne en rapport specifikt for den knude, sælger, leverandør eller andet.


Interaktiv

Alle rapporter i Microsoft Power BI er interaktive, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at interagere og analysere din organisations data.

Det er online og tilgængeligt på alle dine devices

Om det er mobil, tablet eller computer er din organisations rapporter altid tilgængelige. Derved kan I træffe mere datadrevne beslutninger, både når I udarbejder strategi i mødelokalet, forhandler priser ved leverandøren, eller formulerer tilbud ved kunden.


support@visueldata.dk
+45 61 71 87 83
Cortex Park 26
5230 Odense M

Copyright © 2019 Visuel Data