Specialer

Ved et samarbejde med os bliver al din rapportering automatiseret med Power BI og vi finder i fællesskab den optimale brug af din virksomheds data.

Visuel Data er dine specialister, når virksomheden skal forstå og bruge sit data korrekt. Vores ekspertise dækker over en lang række systemer, og vi tilbyder ekspertviden inden for Microsoft NAV/BC, Business Intelligence og Power BI. Vi tilbyder vores løsninger til en fast, månedlig pris, hvor vi stiller vores ekspertise til rådighed med en værktøjskasse, der dækker virksomhedens behov.

_DSF0814.png

Business Intelligence

Få automatisk rapportering, dybdegående analyser og en skudsikker strategi. Find svarene på alle jeres spørgsmål i virksomhedens data.

læs mere

Power BI

Vi skaber varige resultater med en rapporteringsplatform, der ikke bliver teknisk forældet. Et af de mest udbredte og vedligeholdte Business Intelligence-systemer i verden.

læs mere

NAV/BC

Sæt gang i et succesfuldt Navision-projekt med den perfekte balance mellem medarbejderne og jeres IT-systemer. Vi optimerer jeres processer med fokus på et solidt datagrundlag.

læs mere

Prøv en gratis demo

Hos Visuel Data kan du som ny kunde altid få en uforpligtende og gratis demo på dit data. Demoen giver en smagsprøve på de muligheder og løsninger vi kan tilbyde, hvor vi både validerer dataet og et overblik over fremtidens datarapportering.

_DSF0620.JPG
_DSF0662.png

Hvorfor Visuel Data kører på abonnement

Til en fast, månedlig pris får du en ekspert med på holdet. Som specialister engagerer vi os i din virksomhed og får alle medarbejdere med på den nye, datadrevet firmakultur. Det betyder, at alle services, support, workshops og generel rapportering og dashboards er inklusiv i prisen – der er ingen oprettelsesgebyrer eller uventede opkrævninger. Prisen vil altid være den samme.