Forstå potentialet af vores rapportering på dine data

Gratis uforpligtende demo

Hos Visuel Data har vi valgt at dedikere ressource til, at nye kunder altid kan få en uforpligtende og gratis demo på deres data.

_DSF0646.png

Med demoen får du

1

Validering af din data i vores datamodel

Et hvert BI-Projekt kræver, at datagrundlaget er i orden.
Ved at reproducere en del af din nuværende rapportering i Microsoft Power BI, kan vi præsentere en løsning for dine rapporteringsmuligheder.

Som kunde giver det dig de bedste forudsætninger for at vurdere, om Visuel Data kan løse og optimere din virksomheds rapporteringsudfordringer.
2

Dine muligheder hos Visuel Data

På den virkelige data vil vi præsentere, hvordan et samarbejde med os skaber mulighed for at hele potentialet i dit data kan udnyttes.
Du vil få en forståelse af hvad Microsoft Power BI og Visuel Data kan løse for dig som kunde. F.eks. automatisering af den daglige kontinuerlige rapportering, månedsrapporter, lagerbeholdning og de generelle muligheder i Power BI for at modellere din virksomheds data til alle behov.

Hvis I ikke vælger et samarbejde, får I stadig værdifuld indsigt i jeres virksomhed.

Vi ser frem til at give et bud på, hvordan din virksomhed kan blive datadrevet.

Untitled-1_crop.png

Mød Frederik

Frederik Weeth, Business Intelligence Consultant hos Visuel data har arbejdet med Navision i over 15 år. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.

fw@visueldata.dk
E-mail
+45 51 55 20 88
Telefon