BI-rejsen med Visuel Data

Hvad er en datadrevet virksomhed?

En datadrevet virksomhed kan automatisk transformere sit daglige data til rapportering og værdifulde analyser samt tage strategiske beslutninger baseret på data.

_DSF0789.png

Data

Din vigtigste ressource

Mange virksomheder stræber i dag efter at blive datadrevne. Men hvad betyder det helt præcist? Det handler ikke kun om at installere de rette værktøjer og applikationer, men også at gøre data og analyser til en del af forretningsstrategien i alle systemer, processer og selve arbejdskulturen. Det handler om at skabe analyser, der danner grundlaget for alle faktabaserede forretningsbeslutninger, der omfavnes af alle niveauer i organisationen.

Datadrevet med Visuel data

Visuel Data tilbyder at facilitere hele din datarejse. Vores mission er at blive en aktiv del af din organisation og din datarejse - ikke bare i dag men på lang sigt.

At forstå værdien af sin virksomheds data er en lang proces, som ikke kan kortlægges og implementeres på den korte bane.
En succesfuld datarejse afhænger af en erfaren pilot, der altid er tilgængelig.

De 3 faser

Overblik over BI-rejsen

1

OPSTART

Moderne datamodel

Din data samles i vores standardmodel i Microsoft PowerBI - klar til dashboards og rapportering.

2

KORT TIDSHORISONT

Skab værdi

Vi automatiserer tidskrævende, omstændige og nødvendige rapporter.

3

LANG TIDSHORISONT

Udnyt potentialer

Vi sikrer datadrevne beslutninger, automatisk rapportering og effektiv analyse på alle niveauer.

Vores holdning

En datadrevet virksomhed har alt integreret

Automatisk rapportering

Rapportering skal foregå automatisk, og være standardiseret, så fejl elimineres og tiden kan bruges til at skabe værdi.

Datadrevne beslutninger

De kommer ikke af sig selv. I får struktureret dashboards til det daglige arbejde og til de komplicerede KPI’er, der sikrer en langsigtet strategi. Dashboardet bliver en naturlig og uundværlig del af processen.

Udbredelse i organisationen

Et fancy IT-projekt er ikke meget værd, hvis vi ikke kan skabe engagement for alle medarbejderne. Vi sørger for at alle er med i projektet.

Indsigt i virksomheden

En datadrevet virksomhed kan i det lange løb skabe klarhed over alle processer i organisationen og gøre beslutningerne håndgribelige – vigtigst af alt ved I altid, hvor der skal optimeres.

Business Intelligence handler om at skabe en kultur, hvor data bliver indsamlet og brugt optimalt.

VD-hjulet: Vores iterative metode

Sikrer at du får alle dine medarbejder med

Hos Visuel Data har vi udviklet vores egen metode, der skal skabe indsigt i den data, vores kunder besidder. Vi kalder metoden for VD-hjulet.

Det er en iterativ proces, der kan bruges som fremgangsmåde til at udvikle rapporter til relevante modtagere. Fremgangsmåden begynder i et hjørne af din virksomhed og arbejder sig derfra dybere og dybere ned i virksomhedens tal.

Hjertet i VD-hjulet er en datamodel, der trin for trin bliver udbygget i takt med, at der bliver besvaret flere spørgsmål om centrale områder i virksomheden ved hjælp af rapportering.

Untitled.png
Alexander.png

Mød Alexander Borgtoft

Alexander Borgtoft, Business Intelligence Consultant hos Visuel Data har specialiseret sig i Business Intelligence. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.

ab@visueldata.dk
E-mail
+45 61 71 87 83
Telefon