Case ZiboCare

ZiboCare har bl.a. formået at afdække nye potentialer i deres marked, få bedre overblik over deres likviditet og hjælpe deres sælgere med at træffe bedre beslutninger. Det gjorde de ved at integrere Visuel Datas løsninger i deres daglige drift.

zibocare_senseaid

Vi skiftede til ERP-systemet Business Central, og vi indså straks vores behov for eksperthjælp til vejledning, rådgivning og problemløsning. Derfor tog vi fat i Visuel Data

Visuel Data som Business intelligence-partner for ZiboCare

Fra komplekse data til simpel indsigt

ZiboCare, en af landets førende leverandører af trykaflastende og sansestimulerende hjælpemidler til det danske sundhedsvæsen, skiftede for nyligt over til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I den anledning blev vi hos Visuel Data inviteret til at hjælpe ZiboCare med at udnytte det nye systems business intelligence-muligheder, og det lød som en spændende udfordring, som vi bare ikke kunne takke nej til!

Synliggjort vækstpotentiale

Et af de tiltag, vi straks indførte, var en visuel oversigt af aldersfordelingen i de kommuner, som ZiboCare leverer udstyr til. I denne oversigt kombinerede vi data fra Danmarks Statistik med data fra Business Central for at vise ZiboCare, hvor de havde regionalt vækstpotentiale. ZiboCares sælgere fik således straks mulighed for at effektivisere deres salgsindsats de rette steder.

Simplere økonomistyring med vores apps

Efter en del dybdegående information- og vidensdeling med ZiboCare stod det også klart for os, at ZiboCare ville have stor gavn af at inddrage specifikke apps fra Power BI i deres daglige brug af Business Central. Vi udviklede således en række apps, som hver især hjælper ZiboCare med bedre og simplere økonomistyring.

Appsene yder overskuelig indsigt i nøgletal som likviditet, dækningsgrad og salgstal, som både ledelsen såvel som salgspersonalet anvender.

ZiboCare-Forside-Tryksaar

Desuden klarer appsene klassisk økonomisk rapportering på automatisk vis, så ZiboCare i højere grad kan fokusere på salg og god kundeservice.

Det fremadrettede samarbejde

”Vi har masser af ideer til ting, som vi gerne vil have lavet. Vi begynder at få noget, der er brugbart, men vi er ikke i mål. Spørgsmålet er, om vi nogensinde kommer det; der er jo rigtigt mange muligheder” siger Jeannette B. Denker, direktør hos ZiboCare. Denne attitude er vi helt vilde med hos Visuel Data, fordi konstant udvikling er en del af vores DNA.

Vi er glade for at være med ombord som business intelligence-partner hos ZiboCare, og vi ser frem til at hjælpe med endnu flere kreative løsninger!

Overblik over vores løsninger til ZiboCare

Forståelige dashboards og apps

Nedenstående løsninger er kun et udsnit af vores samarbejde med ZiboCare. Vi leverer regelmæssigt løsninger og gode råd til ZiboCare, da vi er deres business intelligence-partner.

Oversigt over aldersfordeling

En interaktiv visualisering af aldersfordelingen i de kommuner, som ZiboCare leverer udstyr til. Oversigten synliggør skjult salgspotentiale og skaber dermed værdi for både ZiboCare og ZiboCares nye kunder, som gavner af ZiboCares hjælpsomme produkter.

Debitoroverblik

En app, der rapporterer på antal varer og total omsætning, der er leveret til kunder, men endnu ikke faktureret, hvilket er med til at øge gennemsigtigheden. Med appen kan ZiboCare se, hvornår man kan forvente likviditet for en udestående levering, og hvornår man bør kontakte kunden.

Generelt overblik med detaljer

ZiboCare bruger en app, der opsamler data om omsætning, dækningsgrad og dækningsbidrag år til dato mod sidste år til dato. Appen laver en trendkurve på tendenser for varer og kunder. Man kan også gå ned i data og afdække, hvorfor tendenserne ser ud, som de gør.

Mød Alexander Borgtoft

Alexander Borgtoft, Business Intelligence Consultant hos Visuel Data har specialiseret sig i Business Intelligence. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.