case The Army Painter

The Army Painter er en af verdens største uafhængige producenter af maling og tilbehør til brætspil, wargames og andre spændende hobbyer. Hos Visuel Data har vi i en årrække arbejdet tæt sammen med The Army Painter for at sikre, at deres rapportering i Business Central og Power BI spiller optimalt. Vores løsning har bidraget til, at The Army Painter altid lever op til den store efterspørgsel, som virksomheden har oplevet igennem hele sin levetid.

speedpaint-wp8059-web-300x210@2x

Vi er super glade for sparringen omkring processer, som udfordrer os på den gode måde

vores samarbejde med the army painter

Vild vækst via værdiskabende rapportering

Siden The Army Painter blev grundlagt i 2007, har den midtjyske virksomhed oplevet en svimlende vækst på over 30 procent per år. Der har med andre ord været fart på.

Som så mange andre succesvirksomheder sætter The Army Painter kunden først; blandt andet har The Army Painter altid lagt vægt på aldrig at være stock-out. Det skabte et behov for præcis og agil rapportering for The Army Painter, der bruger Business Central som ERP-system – og det var her, vi fra Visuel Data kom ind i billedet i 2021.

I starten af samarbejdet med The Army Painter valgte vi straks at opridse deres væsentligste ønsker og udfordringer:

  • Forbedring af forholdet mellem kapitalbinding på varelageret og leveringssikkerhed til kunden
  • Bedre indsigt i kundebasens evigt ændrende efterspørgsel
  • Kapacitetsplanlægning af mennesker, maskiner og lager

Alt beror på et stærkt fundament

Da vi fik defineret The Army Painters udfordringer, gik vi metodisk til værks. Vi tog vores egen standardmodel og rapporteringsfilosofi i Power BI og tilpassede dem til The Army Painters strategiske målsætninger.

På den måde fik vi skabt et stabilt datafundament, som dagligt imødekommer The Army Painters udfordringer og ønsker. Løsningen giver os samtidigt mulighed for at være proaktive og opdatere The Army Painters rapportering i takt med, at vi videreudvikler vores standardmodel.

Tæt dialog og implementering

Når vi implementerer vores løsning hos en ny virksomhed, gør vi en dyd ud af at føre en tæt dialog med de relevante interessenter. Implementeringsfasen er dog aldrig rigtigt ovre for en vækstende virksomhed som The Army Painter.

Vi har afholdt – og afholder stadig – workshops, ugentlige statusmøder og sparring med The Army Painters interne eksperter. Skal vi eksempelvis hjælpe produktionen med kapacitetsplanlægning, sker det i tæt samarbejde med produktionsledelsen og medarbejderne for at identificere flaskehalse.

Samarbejdets effekt

Udover at føre en tæt dialog er det naturligvis også vigtigt for os at levere målbar effekt hos vores kunder. Gennem vores samarbejde har The Army Painter formået:

  • At øge lageromsætningshastigheden med 40 procent
  • At opretholde en leveringsevne på næsten 100 procent

Vores løsning har overordnet set hjulpet med en række vigtige rapporteringsaspekter:

  • Fokus på krav mod leverandører for at opretholde en stærk leveringsevne
  • Bedre overblik over kapitalbinding i lager og i indkøb
  • Datadreven daglig drift og beslutningstagning

Her er det vigtigt at bemærke, at The Army Painter opnåede ovenstående i en stejl vækstperiode.

Det har været spændende og lærerigt at være en inkluderet samarbejdspartner for en virksomhed som The Army Painter. Vi er glade for, at The Army Painter også finder samarbejdet udbytterigt.

En af de helt store fornøjelser ved at være BI-partner er netop at se, at vores løsninger skaber effekt – om det så er driftsrapportering, afrapportering til ledelse, procesoptimering eller noget helt fjerde.

Har din virksomhed også brug for solid rapportering til at understøtte jeres forretningsrejse? Tøv ikke med at tage fat i os – vi vil rigtigt gerne være jeres trofaste BI-partner.

Mød Alexander Borgtoft

Alexander Borgtoft, Business Intelligence Consultant hos Visuel Data har specialiseret sig i Business Intelligence. Han står altid klar til at sparre omkring jeres nuværende måde at arbejde i Microsoft Dynamics NAV/BC på.