Vores filosofi

Visuel data mener at alle skal have mulighed for at høste og anvende den værdifulde resource de har i form af data. Vi hjælper Virksomheder med at skabe overskuelige, effektive og interaktive visualisering samt bearbejde data til bruge af optimering, rapporting og daglig drift. Visuel data tilbyder en abonnementsbaseret kontroller funktion hvor jeres Microsoft NAV/Business Central bliver koblet op til PowerBI. PowerBI bruges til at behandle dataen på en enkel og effektiv måde.

 
 

Mød Visuel Data

I Visuel Data arbejder vi med at omsætte data til overskuelige rapporter, som giver vores kunder overblik i netop deres virksomhed.
Vores mission er at give virksomheder indsigt i deres forretning ved at finde de kritiske målepunkter og formidle dem.

Vores mål

 
 

Visuel Data brænder for at gøre det komplekse simpelt, så brugerne kan træffe beslutninger i stedet for at rode med Excelark.
Vi arbejder ud fra vores egenudviklede standardmodel til Microsoft NAV/Business Central, så kunderne hurtigt kommer i gang og kan starte rejsen mod en mere datadrevenen beslutningstagen.

 
 

Frederik Weeth

Business Intelligence Consultant
Tel: +45 51 55 20 88
Mail: fw@npodense.dk

Alexander Borgtoft

Business Intelligence Consultant
Tel: +45 61 71 87 83
Mail: ab@visueldata.dk

Oliver Glue

Backend Developer

 
 

Hvad er næste skridt?

Book et møde og hør hvordan Visuel data kan hjælp din virksomhed med at kommer i gang og starte rejsen mod en mere datadrevenen beslutningstagen.

Book et møde
Klik her!